Igaz történetek
   természetes otthonokról

Költözés


Idén tavasszal kiköltöztünk ki a nagyvárosból egy közeli településre, társasházi lakásba. Mivel már több ismerősömnél is láttam a Marmoleum burkolatokat, így nem volt kérdés, hogy a mi lakásunkat is ezzel burkoljuk majd. Sajnos a kisfiam allergiás, ezért különösen jó választás volt a Click burkolat, mivel természetes összetevőinek köszönhetően antisztatikus valamint baktérium taszító hatású is egyben. Ami még fontos volt, hogy padlófűtéshez is alkalmazható legyen valamint felfogja a lépészajokat az alattunk lakó szomszédok miatt. Mondanom sem kell, hogy minden kritériumnak maximálisan megfelelt és nem utolsó sorban elegáns és otthonos külsőt varázsolt az új lakásunknak.

K. Kinga Veresegyház 2016. 02. 29.

Hihetetlen átváltozás


Már régóta terveztük, hogy felújítjuk a nappalit. A férjemmel mind a ketten nagyon szeretjük a színeket, ezért a falainkat már néhány éve színesre festettük. Most a padlón volt a sor. A padlószőnyeg mindenképpen cserére szorult, könnyen kopott, nehezen lehetett tisztítani. Valami más megoldást kerestünk. A laminált padlók nem passzoltak volna a színes elképzeléseinkhez, és ekkor bukkantunk rá a Marmoleumra. Szuperül illik a falakhoz, és nagyon kellemes hangulatúvá tette a szobát. Amióta megcsináltattuk, sokszor a hálószoba helyett a nappaliban alszunk. Még most sem hiszem el, hogy ilyen szép.

B. Mónika Budapest 2011. 07. 23.
“A laminált padlók nem passzoltak volna a színes elképzeléseinkhez, és ekkor bukkantunk rá a Marmoleumra.”

Megváltozott a véleményem


Nagyon környezettudatosan élek, és szerettem volna, ha ez az otthonomon is látszik. Korábban mindig fa padlóban gondolkodtam, amíg egy belsőépítész barátom nem ajánlotta a Marmoleumot. Most már tudom, hogy a linóleum nem PVC, és hogy mennyire szép és természetes. Először csak a hálószobában akartam kicserélni a padlót, de annyira megtetszett, hogy most már a nappaliban is ez van. Jó érzéssel tölt el, ha arra gondolok, hogy ezzel is óvtam a környezetet.

H. András Budapest 2011. 07. 26.
“Eddig nem tudtam, hogy a linóleum nem PVC...”

Tényleg megéri


Korábban, mikor nálam voltak a gyerekek, mindig aggódtam, hogy ne legyen bajuk, amíg én a másik szobában dolgozom. Ezért állandóan nagytakarítással készültem a hétvégékre. Mióta az új lakásba Marmoleumot tetettem, elég csak egy gyors porszívózás, és mégis nyugodt vagyok, a gyerekek imádnak a padlón játszani, kiasutókkal van tele a lakás.

O. László Budapest 2011. 07. 23.
“A gyerekek imádnak a padlón játszani...”

Küldje be Ön is

     otthona igaz történetét!Név:
E-mail:
Város:
* a vezetéknevét csak rövidítve
fogjuk megjeleníteni (pl.: M. Anna)