Játék a rácsokkal, játék a színekkel

Új és eredeti! Ez az új Forbo Marmoleum kollekció - egy csavarral. 46 féle színt és dizájnt kínálunk, melyekkel ihletet adunk az Ön környezetéhez illő padlózat megteremtéséhez.

4 féle új modul méretben elérhetőek el:
- 75x50 cm
- 25x25 cm
- 50x50 cm
- 50x25 cm

Kreativitás szabadsága
A Marmoleum Modular felkínálja annak lehetőségét, hogy a választásának megfelelő padlózatot teremtse meg. A kollekció arra inspirál, hogy játsszon, kombináljon, összekapcsoljon árnyalatban, méretben, színben azokkal a modulokkal, melyeket kiválaszt. Így, egy teljesen új padlózatot varázsolhat, amely túlszárnyalja a tradicionális padlózati megoldásokat.

Játék...

Ez a Linóleum kollekció 3 féle egyedi megjelenésben érhető el:
Játék az árnyalatokkal
Játék a színekkel
Játék a márvány mintákkal

Játék az árnyalatokkal
A hideg és meleg betonszürke, fekete és fehér színek árnyalatainak kollekciója.
Az egymás közti keverésre vannak tervezve illetve a szín skála finom lépésekkel prezentálja a színek intenzitását. A színárnyalatok lehetővé teszik a természetes, élethű kő- és betonszerű minták megteremtését.
Az XL modul kínálat hangsúlyozza a pala és kő mintázat közötti átmenet megvalósítását úgy színekben, mint fizikai kivitelezésben.

Játék a színekkel
A pasztell színek divatos kollekciója, csakúgy mint a színes beton színek modern keveréke illetve a fényes, meleg színek teljes spektruma, melyek alkalmazkodnak környezetéhez. Ez a kollekció szíve, melynek köszönhetően a linóleum olyan népszerű. A színek ugyanis használhatóak középpontként, hangsúlyozásként vagy egyéb megközelítésként a környezet kifejezéséhez.

Játék a márvány mintákkal
Klasszikus és kortárs márvány színek, melyek úgy lettek keverve, hogy egy különleges dimenziót varászoljanak a padlózat megalkotásához. Tegye élővé a márvány mintájú linóleumot kombinálva az igazi márvánnyal, így szinte egy még élethűbb, természetes kőpadló hatású eredményt kap.

Játék a vonalakkal
A 15 egyedi színárnyalat teszi különlegessé a Marmoleum téglalap alakú & négyszög alakú modul kollekcióját. A Stirato gyűjtemény ideális természetesnek ható padlózat megalkotására, akár szépen összehangolva akár halszálkás mintázatban, egységes színekben vagy egy finom mixben csipetnyi absztrakt fa mintázattal.