Természetesen
         megőrizzük

A Forbo Flooring Systems célja, egy teljes mértékben karbonsemleges termékportfólió kialakítása

Célunk, hogy 2025-ig egy teljesen karbonsemleges termékportfóliót alakítunk ki, ezzel párhuzamosan, gyárainkban jelentősen csökkentjük a CO2 kibocsájtást.

Megújuló energiahasználat mellett csökkentjük a fosszilis energiahordozók felhasználását. További célunk 100%-ban hulladékmentessé tenni a gyártási folyamatokat, ezzel párhuzamosan növeljük az újrahasznosítható anyagok felhasználását és növeljük termékeink élettartamát, visszavesszük és újra hasznosítjuk a feleslegessé vált anyagokat.
A padlóburkolatok mindenhol jelenlévő anyagok, teret alakítanak, társaink a mindennapi tevékenységeinkben, legyen az reggelizés vagy sportolás, tánc, mozi, hivatal vagy iskola, munka vagy pihenés. Ezáltál a megfelelő padlóburkolatok használatával komfortérzést, melegséget, allergén-mentes belső teret, biztonságot, zajcsökkentést érhetünk el.
A Forbo által gyártott padlóburkolatokban ezek a jellemzők mind megvannak, legyen az tekercses vagy modul burkolat, kellemesebb belső teret alakítanak, komfort és biztonságérzést nyújtanak.
Egészséges belső terek
A mai napok embere 80-90%-ban beltérben tölti idejét, és ez az arány a jövőben nőni fog. Ebből adódóan, a zöld épületek, a passzív házak, az egészséges belsőterek egyre nagyobb szerepet fognak játszani. Mint a padlóburkolatok egyik piacvezető gyártója, mindezekre pozitív hatással lehetünk, elkötelezettek vagyunk azirányban, hogy anyagaink megfeleljenek ezen céloknak.

Ezért anyagaink:

• teljesen toxinmentesek
• károsanyag-kibocsátási tényezőnk nullához közeli
• phtalátmentesek
• antiallergének

Mint a fenntarthatóság egyik élharcosai, a Forbonál tudjuk, hogy a fenntarthatóság és az egészséges környezet nem választható szét. Minden termékünknek az életünkre gyakorolt hatása teljesen transzparensen vizsgálható, adatlapjaink a kötelezően előírt adatoknál sokkal többet tartalmaznak a termékeink életünkre gyakorolt hatásairól.