Természetesen
         megőrizzük

A Marmoleum elkötelezett

A társadalmi és környezetvédelmi felelősség évtizedek óta a Forbo legfontosabb értékei közé tartozik. Környezetbarát termékei és csúcsminőségű gyártási folyamatai biztosítják, hogy minden egyes gyártási lépcső a legkevésbé terhelje meg a környezetet.
Termékeink előállításakor felelősséggel csak azokat a forrásokat alkalmazzuk, amelyek felhasználóink minőségi igényeivel összhangban vannak, egyúttal óvják a környezetet. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy gyártási folyamatainkat környezetvédelmi szempontból tökéletesítsük; minden általunk alkalmazott gyártási művelet ISO 14001 tanúsítvánnyal rendelkezik. Nyersanyag feldolgozásunk és energiafelhasználásunk hatékony: a hulladékot, ahol csak lehet, feldolgozzuk, így a visszamaradt-anyag kibocsátásunk abszolút minimális.
Az életciklus analízis bemutatja, hogy ökológiai szempontból linóleum termékeink a legelőnyösebbek padlóburkolatnak. A linóleumot az alábbi megújítható termékekből állítjuk elő: lenolaj, fenyőgyanta, faliszt, juta és ökológiailag tiszta pigmentek. Ezek az anyagok képezik az alapját annak a vonzerőnek, melyet termékeink utánozhatatlan és kiemelkedő megjelenése sugároz.